Appareils et accessoires
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Prép. 10min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27.9 g
Calories
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.3 g
Glucides
9.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40min
Butter Chicken
1h
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Bolognesesaus
1h 15min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Kleverige sesamkip
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min