Appareils et accessoires
Vegan Oesterzwam Shoarma
Prép. 35min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
Oesterzwammen
-
gerookte paprikapoeder1 ½ tl
-
knoflookpoeder1 ½ tl
-
komijn, gemalen1 ½ tl
-
koriander, gemalen1 ½ tl
-
uienpoeder1 ½ tl
-
kaneel, gemalen¾ tl
-
zoete paprikapoeder1 ½ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
zout1 ½ tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
harissa saus30 g
-
olie55 g
-
citroen 10 g sap uitgeperst, dun geraspte schil½
-
ahornsiroop60 g
-
oesterzwam600 g
Yoghurt-muntsaus
-
teentjes knoflook1 - 2
-
peterselie, vers afgeplukt10 g
-
munt, vers afgeplukt10 g
-
sojamelk yoghurt230 g
-
tahin15 g
-
ahornsiroop10 g
-
olie10 g
-
zout¾ tl
Groenten en afwerking
-
rode ui75 g
-
komkommer ontpit, in stukjes (2-3 cm)120 g
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)150 g
-
ijsbergsla in stukken (8-10 cm)200 g
-
tarwebloem tortilla's groot (Ø 30 cm)6
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1274 mg
Protides
10 g
Calories
1560 kJ /
373 kcal
Lipides
17 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stevige linzenchili
50min
Groentepannenkoekjes
20min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Hummus
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Zoetzure tempé
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min