Appareils et accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prép. 15min
Total 40min
2 porties
Ingrédients
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 2 porties
Sodium
4817.5 mg
Protides
26 g
Calories
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Lipides
34.4 g
Fibre
13 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
137.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Kleverige sesamkip
40min