Appareils et accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prép. 15min
Total 40min
2 porties
Ingrédients
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 2 porties
Sodium
4817.5 mg
Protides
26 g
Calories
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Lipides
34.4 g
Fibre
13 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
137.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Paëlla
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
Hornazo
Pas d’évaluation
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Margarita
10min