Appareils et accessoires
Cantonese Custard Lava Mooncake
Prép. 1h
Total 8h 10min
12 pieces
Ingrédients
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
64.1 mg
Protides
6.1 g
Calories
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
20.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Otak-otak Steamed Buns
1h 40min
Flourless Chocolate Coffin Cake
Pas d’évaluation
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Mock Fin Soup
35min
Rice Congee
4h 5min
Wafu dressing
20min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation
Egg Tarts
50min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min