Appareils et accessoires
Chia coconut bread
Prép. 15min
Total 2h 40min
10 portions
Ingrédients
-
water100 g
-
chia seeds2 tbsp
-
coconut oil for greasing
-
desiccated coconut235 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
eggs3
-
natural yoghurt170 g
-
pure maple syrup2 tbsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
260.1 mg
Protides
5.3 g
Calories
1064.4 kJ /
253.4 kcal
Lipides
22.6 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
16.8 g
Glucides
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grain free bread and pastry
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Almond quinoa pastry
50 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Seed and nut bread
1 Std. 30 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Baked pumpkin doughnuts
1 Std. 20 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min