Appareils et accessoires
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Prép. 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.3 g
Calories
1943 kJ /
463 kcal
Lipides
24.5 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dining in with Friends
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Beurre Blanc
20min
Halloween Pumpkin Tart
2h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Aquafaba Meringues
2h 15min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Buckwheat Crêpes
30min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Quinoa Salad
35min
Chocolate Mousse
3h 20min
Artisan Plant Pizza
35min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h