Appareils et accessoires
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Prép. 30min
Total 2h 25min
24 pieces
Ingrédients
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
7.447 g
Calories
761 kJ /
181 kcal
Lipides
8.977 g
Fibre
0.973 g
Glucides
17.494 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our 15th anniversary
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Raspberry cloud
12h 5min
Classic Flammkuchen
1h
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Crème brûlée
7h
Chocolate ice cream
12h
Cheese pies
1h 25min
Banana Cream Pie
4h 15min
Banana sorbet
5min
Tex-mex burger
4h 25min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Banoffee arctic roll
28h 40min