Appareils et accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prép. 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingrédients
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
275.6 mg
Protides
9.5 g
Calories
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate pudding
6h 30min
Sambal Zucchini Noodles
Pas d’évaluation
Barley malt powder
97h 40min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Wholemeal pide
1h 35min
Waffle Cones
35min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Mixed berry clafoutis
40min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h