Appareils et accessoires
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
Prép. 30min
Total 30h
8 portions
Ingrédients
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
100 mg
Protides
11.3 g
Calories
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Lipides
29.7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
13.4 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Strawberry Bavarois
6 godz.
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 godz. 20 min
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min