Appareils et accessoires
Paris Brest
Prép. 30min
Total 6h 40min
10 portions
Ingrédients
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
98.4 mg
Protides
10.2 g
Calories
2287.7 kJ /
544.7 kcal
Lipides
34.4 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
How sweet it is
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Pavlova towers
4h 30min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6h 10min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Asian master stock
1h 45min
Crème pâtissière
15min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Crème Pâtissière
15min
Caramel sauce
1h 30min
Mushroom cappuccino
25min