Appareils et accessoires
Semolina custard
Prép. 5min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
sugar60 g
-
egg yolks3
-
semolina100 g
-
full cream milk700 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter1 tsp
-
ground cinnamon for dusting (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
46.8 mg
Protides
7.1 g
Calories
876.2 kJ /
208.5 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
28.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Postcards from Greece
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef pierogi
1h
Spiced hot chocolate
10min
Rice pudding
50min
Polenta
25min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Polenta
1h
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Polish doughnuts
2h 30min
Rava payasam
50min
Asturian rice pudding
1h
Semolina Custard Dessert Pots
20min