Versions compatibles
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Protides
- 10.4 g
- Glucides
- 5.1 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 575.8 mg
Recettes alternatives
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1ωρ. 10 λεπτ.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min