Appareils et accessoires
Nut paste
Prép. 10min
Total 10min
700 g
Ingrédients
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optionnel)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 700 g
Sodium
425.2 mg
Protides
123.5 g
Calories
16303.8 kJ /
3896.7 kcal
Lipides
348 g
Fibre
67.7 g
Graisses saturées
31.8 g
Glucides
130.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Flat bread
25min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Hommus
15min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Vegan mayonnaise
15min
Rye loaf
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Hommus dip
5min
Four-seed honey butter
30min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Nut and seed butter
10min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min