Appareils et accessoires
Pumpkin Risotto with Bacon
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh diced (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra, to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
shallot halved30 g
-
bacon lardons smoked100 g
-
unsalted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10.2 g
Calories
1452 kJ /
345 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
2.4 g
Glucides
47.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budget Friendly Italian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Risotto for One
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 h
Courgette and Feta Risotto
30 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min