Appareils et accessoires
Rosemary and sea salt crackers
Prép. 10min
Total 35min
6 portion
Ingrédients
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
424.5 mg
Protides
8.5 g
Calories
1382.2 kJ /
329 kcal
Lipides
29.2 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
15.6 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Spiced nut clusters
35min
Almond thins
25min
Five seed energy bars
1h 45min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Falafel crackers
40min
Gluten free baking powder
5min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Dukkah
25min
Fermented beetroot and apple salsa
72h