Buckwheat mushroom tartlets

Buckwheat mushroom tartlets

4.2 5 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 45min
24 pieces

Ingrédients

Pastry
  • buckwheat groats
    200 g
  • salt
    ¼ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    100 g
  • water
    50 g
  • egg yolk
    1
  • gluten free flour mix for dusting (see Tips)
Filling
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fresh Swiss brown mushrooms
    300 g
  • brown onion cut into quarters (approx. 130 g)
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 sprig
  • unsalted butter
    20 g
  • vegetable oil
    20 g
  • gluten free flour mix
    1 tbsp
  • full cream milk
    100 g
  • egg
    1
  • thickened cream
    50 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • grated nutmeg
    1 pinch
  • fresh chives finely sliced, for garnishing
    10 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 168.7 mg
Protides 1.9 g
Calories 330.7 kJ / 78.7 kcal
Lipides 6.2 g
Fibre 0.5 g
Graisses saturées 2.8 g
Glucides 2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...