Versions compatibles
Warm Caesar salad with polenta croutons
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Polenta croutons
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g fine polenta
- 20 g salted butter
Caeser salad dressing
- 150 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 anchovy fillet in oil (optional)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp Worcestershire sauce, gluten free (see Tips)
- 2 tsp Dijon mustard, gluten free
Caesar salad
- 900 g water
- 500 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- 4 eggs, chilled
- 40 g pancetta (approx. 8 slices)
- 1 baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3909.3 kJ / 930.8 kcal
- Protides
- 45.1 g
- Glucides
- 15.8 g
- Lipides
- 77.2 g
- Graisses saturées
- 13.8 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 927.1 mg
Recettes alternatives
Lamb and feta meatballs
30 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Turkey and lemon aioli wraps
30 Min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Carrot, feta and mint salad
40min
Traditional gravy
25min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Honey, soy and mustard marinade
5 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min