Peas and jamon

Peas and jamon

4.8 6 évaluations
Prép. 25min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)
    50 g
  • water
    600 g
  • shelled peas (see Tips)
    500 g
  • shelled broad beans (see Tips)
    200 g
  • eschalots
    2
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • jamon cut into slices (1 cm), then diced
    120 g
  • fino sherry (see Tips)
    40 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • fresh ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • fresh mint leaves only
    4 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portions

Sodium 846.8 mg
Protides 13.7 g
Calories 1070 kJ / 254.7 kcal
Lipides 17.1 g
Fibre 7.6 g
Graisses saturées 4 g
Glucides 8.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...