Appareils et accessoires
Peas and jamon
Prép. 25min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)50 g
-
water600 g
-
shelled peas (see Tips)500 g
-
shelled broad beans (see Tips)200 g
-
eschalots2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
jamon cut into slices (1 cm), then diced120 g
-
fino sherry (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
846.8 mg
Protides
13.7 g
Calories
1070 kJ /
254.7 kcal
Lipides
17.1 g
Fibre
7.6 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Pink Waffles with Fruit
30min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Mushroom pâté
1h 15min
Squid à la provençale
55min
Floating islands
40min
Peas with ham
30min
Rabbit stew
1h
Poppy seed torte
5h
Semolina custard
20min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Chicken Liver Pate
25min