Appareils et accessoires
Zucchini and Cheese Soufflés
Prép. 15min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
741 kJ /
177 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cheese Please!
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Spinach and Eggs
35min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Kabocha Sage Risotto
40min
Yam Gratin
30min
Orange Buttermilk Chess Pie
4h 15min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Goat Cheese Rolls
2h
Mushroom Risotto
30min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Tuna Tapenade
5min