Appareils et accessoires
Turkey Crumble
Prép. 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
Filling
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
butternut squash cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
white wine50 g
-
smoked paprika to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
turkey mince broken in pieces300 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Crumble Topping
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour100 g
-
oat flakes70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20.4 g
Calories
1580 kJ /
378 kcal
Lipides
17.5 g
Glucides
34.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Under 400 Calories
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Coronation Chicken
30min