Versions compatibles
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2340 kJ / 552 kcal
- Protides
- 38.2 g
- Glucides
- 88.5 g
- Lipides
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Tikka Paste
1h
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min.
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Saag
50min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Easy Satay Chicken
30min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min