Spanish-flavoured Sausagemeat Plait

Spanish-flavoured Sausagemeat Plait

4.8 55 évaluations
Prép. 30min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    15 g
  • good quality pork sausagemeat broken in pieces
    400 g
  • roasted red peppers, preserved drained, sliced (1 cm)
    75 g
  • breadcrumbs (see tip)
    30 g
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • medium eggs 1 mixed with 1 Tbsp water
    2
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • dried chilli flakes (optionnel)
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • plain flour for dusting
  • puff pastry (see tip)
    300 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 807 mg
Protides 18 g
Calories 1635 kJ / 392 kcal
Lipides 25 g
Graisses saturées 11 g
Glucides 23 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...