Appareils et accessoires
Steak Provençal Pie
Prép. 30min
Total 2h 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for frying10 g
-
shallots (round)12
-
braising steak diced (3 cm)700 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
bay leaf1
-
orange zest (10 cm)1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh portobello mushrooms diced100 g
-
red pepper diced (2 cm)1
-
pitted black olives halved25 g
-
puff pastry, ready-made (see tip)400 g
-
medium egg beaten1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
33.2 g
Calories
2076 kJ /
497 kcal
Lipides
26.2 g
Glucides
28.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Table
65 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken breasts pizzaiola
55 dk
Sausage Rolls
1sa 10 dk
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 dk
Chicken and Chorizo Hotpot
45 dk
Cottage pie
1sa 15 dk
Beef and Beer Pie
1sa 40 dk
Cottage Pie
1sa 10 dk
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1sa 20 dk
Chicken and Leek Pie
1sa 20 dk
Sausage and Bacon Casserole
50 dk
Toad in the Hole
1sa