Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
TM6 TM5

Baked Pappardelle - Pappardelle al forno

4.1 (17 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 300 g plain flour, plus extra for dusting
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 3 medium eggs

Ragù

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 70 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g onion, halved
  • 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g beef mince, broken in pieces
  • 150 g pork mince, broken in pieces
  • 180 g water, plus extra for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
  • 200 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g tomato purée
  • 5 - 6 fresh basil leaves
  • 1 fresh bay leaf
  • 1 pinch ground nutmeg
  • water

Assembly

  • 300 g ricotta cheese

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3979 kJ / 951 kcal
Protides
58 g
Glucides
65 g
Lipides
49 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives