Appareils et accessoires
Goat's cheese feta roulade
Prép. 15min
Total 2h 45min
16 slices
Ingrédients
Roulade
-
salted butter60 g
-
Gruyère cheese50 g
-
eggs separated3
-
water120 g
-
cornflour40 g
-
baking powder1 tsp
-
tomato paste30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
Cheese filling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
goat's milk feta cut into pieces150 g
-
cream cheese100 g
-
fresh chives10 sprigs
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
158.4 mg
Protides
5 g
Calories
475.1 kJ /
113.1 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Profiteroles
2 godz.
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Polenta
25 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min