Appareils et accessoires
Pâtè with Riesling
Prép. 15min
Total 3h
6 portions
Ingrédients
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
353.9 mg
Protides
7.4 g
Calories
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Lipides
26.4 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Glucides
0.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1h 30min
Baguette
3h 45min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Sabayon
15min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken Liver Pate
25min
Berry Liqueur
25min