Appareils et accessoires
Mushroom pâté
Prép. 5min
Total 1h 15min
1 Total recipe
Ingrédients
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Protides
23.1 g
Calories
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Lipides
90.9 g
Fibre
14.1 g
Glucides
7.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hommus
15min
Polenta
25min
Zucchini soup
25min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Hommus dip
5min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Broccoli soup with sage oil
30min