Appareils et accessoires
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Prép. 10min
Total 10min
335 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 335 g
Sodium
692.4 mg
Protides
25.8 g
Calories
4435 kJ /
1060 kcal
Lipides
99 g
Fibre
21.3 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
38.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Walnut and spinach pesto
5min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Hommus
15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Banana coconut custard (6-9 months)
15min
Warming amaranth porridge
50min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45min
Smashed pea and bean dip
30min