Appareils et accessoires
Mexican pulled pork
Prép. 10min
Total 28h 10min
10 portions
Ingrédients
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
502.7 mg
Protides
33.4 g
Calories
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Lipides
37.2 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
12.2 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Chunky guacamole
10min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Hidden veg sausage rolls
45min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Chilli and cheese nachos
35min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Beef and feta koftas
1h 30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Smash burger taco
40min