Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

4.9 147 évaluations
Prép. 35min
Total 40min
2 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese (optional)
    40 g
  • mixed fresh herbs of choice
    3 sprigs
  • cauliflower cut into florets
    170 g
  • eggs
    2
  • tapioca starch
    40 g
  • dried chives
    1 tbsp
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • oil to fry
    4 tbsp
  • fresh mushrooms sliced
    100 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • cherry tomatoes halved
    10
  • avocado flesh only
    ½
  • Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
  • fresh chives chopped to garnish (optional)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 991.3 mg
Protides 22 g
Calories 2885.5 kJ / 687 kcal
Lipides 55 g
Fibre 8.5 g
Graisses saturées 12.4 g
Glucides 23.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...