Appareils et accessoires
Warm cabbage dish
Prép. 5min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
335 mg
Protides
2.7 g
Calories
451 kJ /
107 kcal
Lipides
6.5 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
7.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuscan bean soup
40min
Warm beetroot dish
50min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Liver cake
1h 50min
Ratatouille
40min
Zucchini soup
25min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min