Polish vegetable salad (Insalata Russa)

Polish vegetable salad (Insalata Russa)

4.5 88 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 20min
8 portions

Ingrédients

Salad
  • carrots peeled and cut into pieces (4 cm)
    300 g
  • parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)
    200 g
  • celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)
    100 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
    430 g
  • water
    500 g
  • eggs
    4
  • leek white part only, cut into slices (1.5 cm)
    70 g
  • dill cucumbers cut into pieces (3 cm)
    250 g
  • apple cut into quarters and core removed
    180 g
  • frozen green peas (optionnel) thawed
    220 g
Dressing
  • mayonnaise (see Tips)
    280 - 300 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sea salt
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing
    1 - 2 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 520.8 mg
Protides 8 g
Calories 1292 kJ / 308 kcal
Lipides 15 g
Fibre 7 g
Graisses saturées 2.3 g
Glucides 31 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...