Versions compatibles
Braised cabbage and leek with steamed salmon
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protides
- 29.5 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 32.7 g
- Graisses saturées
- 11.1 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 631 mg
Recettes alternatives
Fish pie
1h 15min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Simple steamed salmon
30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Salmon niçoise salad
35min
Steamed fish with green mash
50min