Stuffed zucchini

Stuffed zucchini

4.5 57 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 portions

Ingrédients

  • Emmental cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)
    150 g
  • zucchini (approx. 20 cm in length), cut into halves lengthways
    3
  • olive oil plus extra for drizzling
    1 tbsp
  • salt plus extra to season
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
    1 - 2 pinches
  • water
    500 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • rindless bacon rashers cut into pieces (approx. 1 cm)
    100 g
  • cream cheese
    80 g
  • egg
    1
  • grated nutmeg
    1 pinch

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portions

Sodium 595.7 mg
Protides 14.3 g
Calories 1062.7 kJ / 253 kcal
Lipides 20.3 g
Fibre 1.7 g
Graisses saturées 9.2 g
Glucides 2.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...