Chocolate raspberry puddings
TM6 TM5 TM31

Chocolate raspberry puddings

4.3 ( 20 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g extra virgin coconut oil plus extra for greasing
  • 125 g fresh raspberries plus extra to serve
  • 200 g dark chocolate broken into pieces
  • 60 g pure maple syrup
  • 2 egg yolks
  • 2 eggs
  • 1 ½ tbsp almond meal
  • 1 ½ tbsp self-raising flour
  • boiling water for baking
  • raw cacao powder for dusting (optional)
  • whipped cream to serve (optional - see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
421.8 kcal / 1772.3 kJ
Protides
9.1 g
Lipides
32.1 g
Glucides
21.4 g
Fibre
8.8 g
Graisses saturées
20.1 g
Sodium
64.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives