Appareils et accessoires
Tagliatelle with Pumpkin
Prép. 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt3 tsp
-
minced veal broken in pieces400 g
-
ground black pepper1 pinch
-
egg pasta, dried, type tagliatelle320 g
-
dry white wine60 g
-
onions quartered50 g
-
bacon lardons (1-2 cm)100 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)700 g
-
mozzarella cut in pieces (2-3 cm)200 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
438 kcal /
1832 kJ
Protides
26.4 g
Lipides
24.8 g
Glucides
27.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pumpkin
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande