Zucchini banana loaf
TM6 TM5 TM31

Zucchini banana loaf

4.5 ( 125 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g extra virgin coconut oil plus extra for greasing
  • 180 g zucchini trimmed and cut into pieces
  • 60 g pecans
  • 80 g hazelnuts skins on
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)
  • 200 g ripe bananas broken into pieces
  • 130 g pitted Medjool dates
  • 3 eggs
  • 40 g honey
  • 60 g brown sugar (see Tips)
  • 40 g almond milk (see Tips)
  • 290 g spelt flour
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tbsp baking powder

Infos nut.
par 1 portion
Calories
441.9 kcal / 1855.9 kJ
Protides
10.2 g
Lipides
25.6 g
Glucides
41.6 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
14 g
Sodium
158.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives