Appareils et accessoires
Zucchini banana loaf
Prép. 15min
Total 1h 45min
10 portions
Ingrédients
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
158.7 mg
Protides
10.2 g
Calories
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Healthy biscuits
35 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Basic berry muffins
40 Min
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min