Appareils et accessoires
Chicken San Fernando
Prép. 10min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
dried chipotle chillies stalks removed2 - 3
-
boiling water for soaking
-
roasted unsalted peanuts150 g
-
cumin seeds1 tsp
-
red peppercorns plus extra for garnishing8
-
whole cloves2
-
tomatoes cut into halves (see Tips)400 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)3 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)1000 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
303 mg
Protides
37 g
Calories
1929.2 kJ /
459.3 kcal
Lipides
7.2 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
6.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
3 cheers for chicken
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Adobo beef
1h 10min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Chicken and cashews
55min
Shepherd's pie
55min
Thai chilli chicken and basil
30min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Beef stroganoff
35min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chilli beef with lemon feta
30min