Appareils et accessoires
Hazelnut dukkah with fennel
Prép. 5min
Total 50min
25 portions
Ingrédients
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
46 mg
Protides
0.9 g
Calories
105.3 kJ /
25.1 kcal
Lipides
2.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
0.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond shortcrust pastry
35min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Dessert dukkah
1h
Berry and red wine trifle
4h 50min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Dukkah
25min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Falafel with beetroot hommus
20min