Appareils et accessoires
Beef tapenade crostini
Prép. 20min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingrédients
Tapenade
-
garlic clove1
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted Kalamata olives100 g
-
green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
olive oil20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Beef tapenade
-
beef fillet sinew trimmed300 - 350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
garlic clove1
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
Assembly
-
baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)1
-
olive oil for brushing
-
sour cream50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Roma tomatoes cut in halves lengthways, then cut into thin slices2
-
micro herbs for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
227.1 mg
Protides
5.8 g
Calories
397 kJ /
94.5 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Tea
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Basil pesto
10 Min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min