Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 raw beetroots, peeled and cut into thin slices (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes, plus extra 2 pinches for dressing
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g boiling water
- 6 cm piece fresh ginger
- 150 g sweet potato
- sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
- 1 garlic clove
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- alfalfa sprouts, to serve (optional)
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1002.1 kJ / 238.6 kcal
- Protides
- 5.5 g
- Glucides
- 14.7 g
- Lipides
- 16.7 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 645.5 mg
Recettes alternatives
Asian chicken noodle salad
45min
Colourful quinoa salad
40 min
Broccoli salad
10 Min
Coleslaw
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Miso coleslaw
20 Min