Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 raw beetroots, peeled and cut into thin slices (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes, plus extra 2 pinches for dressing
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g boiling water
- 6 cm piece fresh ginger
- 150 g sweet potato
- sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
- 1 garlic clove
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- alfalfa sprouts, to serve (optional)
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1002.1 kJ / 238.6 kcal
- Protides
- 5.5 g
- Glucides
- 14.7 g
- Lipides
- 16.7 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 645.5 mg
Recettes alternatives
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3h 30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Carrot, feta and mint salad
40 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1ωρ. 50 λεπτ.
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Israeli couscous salad
1h