Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 4.3 g
- Lipides
- 23.7 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 681.5 mg
Recettes alternatives
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
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Pearl barley risotto with asparagus
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Celeriac parmigiana
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Rice cake with sweet azuki bean paste
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Salmon and fennel risotto
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Root vegetables with hazelnut pangrattato
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Carrot, capsicum and pistachio pilaf
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Roasted carrot dip
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Risotto with zucchini and prawns
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Mediterranean vegetable bake
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Lamb shanks with risoni and feta
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