Herb-salted chicken and chickpea casserole
TM6 TM5 TM31

Herb-salted chicken and chickpea casserole

4.3 ( 13 évaluations )

Ingrédients

Crumb

  • 40 g manchego cheese cut into pieces (3 cm)
  • 80 g sourdough bread day old
  • 60 g hazelnuts, without skin roasted

Herb salt

  • 10 sprigs fresh thyme leaves only
  • 3 sprigs fresh oregano leaves only
  • 3 tsp flaked salt
  • 1 garlic clove

Casserole

  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil plus 1 tbsp extra for frying
  • 120 g bacon cut into pieces (1 cm)
  • 2 dried bay leaves
  • 200 g red capsicum deseeded and cut into strips
  • 300 g water
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 20 g sherry vinegar
  • 6 chicken thigh fillets
  • 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
  • 150 g fresh green beans trimmed

Infos nut.
par 1 portions
Calories
431 kcal / 1810.5 kJ
Protides
38 g
Lipides
22.8 g
Glucides
15.3 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
5.6 g
Sodium
1766.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives