Versions compatibles
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 15.3 g
- Lipides
- 22.8 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 1766.5 mg
Recettes alternatives
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken cacciatore
50 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Beef Burgundy
1h 45min