Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
- salt, for sprinkling
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
- 40 g pine nuts
- 40 g bread of choice, torn into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 fresh sage leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- mixed leaf salad, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1033.2 kJ / 245.8 kcal
- Protides
- 10.4 g
- Glucides
- 11.5 g
- Lipides
- 16.2 g
- Graisses saturées
- 4.8 g
- Fibre
- 6.6 g
- Sodium
- 1028.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Lentil moussaka
3h 30 min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min