Appareils et accessoires
Vissticks met tomatensaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optionnel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
26.16 g
Calories
1321 kJ /
316 kcal
Lipides
10.44 g
Fibre
2.06 g
Glucides
26.43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Charoset
15min
Mini monsters
1h 25min
Salade van gehakte groenten
10min
Tequila 'Refresher'
5min
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Mangosapje met cayennepeper
10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Witte chocolade cheesecake
16h