Appareils et accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Prép. 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optionnel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
1039 kJ /
248 kcal
Lipides
15.5 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pauzehapjes
9 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soba noodle mee goreng
40min
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Aardappelsoep met curry
35min
Snelle kaassoufflés
45min
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Zwart-Wit Muffins
1h
Spaghetti muffins
55min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Champignontaart
Pas d’évaluation
Eenvoudige appeltaart
45min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min