Appareils et accessoires
Quinoa Salad
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
dried Puy lentils100 g
-
quinoa200 g
-
cucumber cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered500 g
-
fresh coriander stalks included10 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1926 kJ /
460 kcal
Lipides
22 g
Fibre
10 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Houmous
13 Std. 30 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Guacamole
5 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Quinoa Broth
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min