Appareils et accessoires
Quinoa Salad
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
dried Puy lentils100 g
-
quinoa200 g
-
cucumber cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered500 g
-
fresh coriander stalks included10 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1926 kJ /
460 kcal
Lipides
22 g
Fibre
10 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Colourful Quinoa Salad
40min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min