San bei ji (three cup chicken)

San bei ji (three cup chicken)

4.4 130 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
    1 - 2
  • sesame oil
    10 g
  • chicken winglets (see Tips)
    1000 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    40 g
  • dark soy sauce (see Tips)
    30 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    25 g
  • light soy sauce
    60 g
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
    1 - 2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1640 mg
Protides 41.9 g
Calories 2577.8 kJ / 613.8 kcal
Lipides 46.2 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 13.7 g
Glucides 8.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...