
Appareils et accessoires
Salmon Soufflé
Prép. 35min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Soufflé
-
fresh dill plus extra to taste6 sprigs
-
fresh chilli (optionnel) deseeded, cut in pieces1
-
hot smoked salmon deboned, skinless, cut in pieces150 g
-
single cream100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg whites from medium eggs4
-
cream of tartar1 pinch
Sauce
-
leeks white part only, sliced60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine150 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)½
-
water150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless600 g
-
unsalted butter diced100 g
-
lemon juice only½
Infos nut. par 1 portions
Calories
211 kcal /
882.8 kJ
Protides
11.5 g
Lipides
17 g
Glucides
1.5 g
Fibre
0.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

ENTERTAINING MADE EASY
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande