Pozole Rojo
TM6 TM5

Pozole Rojo

4.5 ( 22 évaluations )

Ingrédients

  • 5 ½ oz white onions cut into pieces
  • 7 oz tomatoes quartered
  • ½ oz dried guajillo chilies stem and seeds removed
  • 2 tsp salt divided
  • 1 pinch ground cumin
  • 60 oz water divided
  • 3 garlic cloves
  • 2 dried bay leaves
  • 1 sprig fresh thyme
  • 1 sprig fresh marjoram
  • 42 oz pork loin cubed (1 in.)
  • 1 tsp dried Mexican oregano (optionnel)
  • 1 can hominy (approx. 14.5 oz), drained
  • 5 ½ oz radishes trimmed, thinly sliced
  • 4 oz lettuce leaves shredded
    ou 4 oz cabbage shredded

Infos nut.
par 1 portion
Calories
247 kcal / 1033 kJ
Protides
35 g
Lipides
6 g
Glucides
12 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives